Oud archief


Opruiming bij Sieradenkast.nldonderdag, 15 augustus 2013

Ques sieradenkasten heeft opruiming!! En omdat ik zelf zo enorm tevreden ben met mijn sieradenkast wilde ik hem graag met jullie delen. Dit is sieradenkast Beau en ik ben er helemaal weg van. Nog nooit had ik al mijn sieraden zo netjes bij elkaar. 's Morgens als de dag is begonnen gaat de sieradenkast open en kan ik in één opslag kiezen wat voor sieraden ik die dag ga dragen. Niets meer in de knoop. Omdat de kast zo mooi is ben ik ook erg secuur geworden in het weer netjes opbergen van de sieraden. Ik heb zo enorm veel sieraden dat ik alleen de sieraden in de kast heb gedaan die ik op dit moment het meest draag.

Heb jij ook altijd al zo'n gave sieradenkast willen hebben maar is het een beetje boven je budget dan is het nu je kans! Eindelijk al je sieraden netjes bij elkaar. En nu dan ook nog eens met een fijne korting! De aanbiedingen duren niet al te lang meer dus maak er gebruik van!  

Ik kan het niet vaak genoeg benadrukken hoe enorm fijn het is om zo'n sieradenkast te hebben. Rond slingerende sieraden zijn verleden tijd met een sieradenkast en ze blijven mooier en netjes! Nooit meer zoeken naar die ene oorbel, nooit meer kettingen uit de knoop halen. En waar lag nou toch die mooie ketting. Ga naar sieradenkast.nl om een mooie sieradenkast uit te zoeken. Of klik hieronder op één van de sieradenkasten die je aan spreekt.

www.sieradenkast.nl  

Mijn sieradenkast Beau

De sieradenkasten die in de opruiming zijn!