Nieuw Nederlands juwelenmerk Couleurs de Géraldine topic pic
Nieuw Nederlands juwelenmerk Couleurs de Géraldine presenteert haar Fall/Winter 2016-2017 collectie. Na jaren met een Franse eigenzinnigheid gewerkt te hebben aan de ontwikkeling van 'Couleurs de Géraldine', lanceerde founder en designer Géraldine van Amerom afgelopen jaar het merk met een spectaculaire Spring/Summer 2016 collectie.

Géraldine ontwerpt uiterst exclusieve juwelen met de gedachte de wereld te verwonderen, met design op hoog niveau.
Elk ontwerp binnen deze collectie is vertaald naar een waar kunstwerk, zo ontworpen om de aanschouwer geïntrigeerd achter te laten. Dit seizoen breidt de ontwerper haar ‘foundational-collectie' uit, welke bestaat uit een kerncollectie waarop elk seizoen wordt voortgeborduurd, gebruikmakend van de meest kostbare materialen als: goud, parels, edelstenen en dit seizoen voor het eerst diamant.

Deze ultiem luxueuze collectie bestaat uit 18 karaat rosé-, geel- en witgouden oorbellen, colliers en een enkele armband. De juwelen worden op traditionele wijze handgemaakt door vaardige vakmannen in het hart van Italië, die al generaties lang hun vak beoefenen met uiterste liefde en passie voor de juwelenambacht. Couleurs de Géraldine juwelen zijn om deze reden niet alleen uniek, maar ook een emotioneel en waardevol bezit.

Géraldine heeft haar collectie gebaseerd op vier verschillende stijlen.

PRIMO AMORE™
Romantisch, weelderig maar vooral sierlijk


IN VOGUE
Verleidelijk, pikant, maar vooral stoer


SIMPLY CHIC™
Ongekunstelde elegantie en vooral buitengewoon chic


WINGS
Feeëriek en fantasierijk, maar vooral speels en vrolijk


HIDDEN TREASURES
Een greep uit een vintage juwelenbox

De Hidden Teasures zijn het verlengde van de foundational-collectie. Deze uitgesproken stukken zijn geïnspireerd door Géraldine's vele internationale reizen en zullen elk seizoen verschillen in esthetiek. De meest opvallende stukken voor FW16-17 zijn de 18 karaat gouden wrap-around ringen en armband, geperfectioneerd met NuVory™ elementen. Ook de oorbellen vervaardigd uit amber zijn ware eye-catchers en zorgen voor de nodige edge.

NUVORY™
Een uniek en onderscheidend element binnen de DNA van Couleurs de Géraldine is het gebruik van NuVory™. Dit is een noot afkomstig van de 'Elephant Palm tree' uit Zuid-Amerika, ook wel bekend als ‘nut ivory’ en door Géraldine omgedoopt tot NuVory™.

NuVory™ is een duurzaam, compassievol alternatief voor ivoor. Hiermee zet de designer zich in voor een verantwoorde manier van produceren, het behoud van de tropische regenwouden én het beschermen van olifanten en neushoorns. Daarbij heeft het materiaal een rijke uitstraling en geeft het elk item extra gelaagdheid.


cdgstyle.com

Er zijn nog geen reacties geschreven op dit artikel. Wees de eerste!
Uw reactie
Uw naam (wordt getoond):    
Uw e-mailadres (wordt niet getoond):    
Uw reactie: